Smid ud og køb nyt kulturen 2021. Lige nu

Kvaliteten af piano træet En af de mange faktorer i vurderingen af ​​et klaver og nok det vigtigste, er kvaliteten af ​​det træ det er bygget af. Mange forskellige typer træ bruges i et klaver til forskellige dele. Disse inkluderer birk, ahorn, gran, egetræ, mahogni, ibenholt og mange andre eksotiske træsorter. Træstammer høstes og saves normalt… Læs mere »

Koncert med Nikolaj Hess, Palle Mikkelborg…

En fugl synger om et projektet med Nikolaj Hess og Underholdningsorkesteret med Cæcilie Balling som solist i violinkoncerten sammen med Mikkel Hess på trommer og hvor man også kommer til at høre Hess/AC/Hess Spacelab sammen med Underholdningsorkesteret i første afdeling. Derudover kommer Palle Mikkelborg som solist i anden afdeling. Det hele skrevet af Nikolaj Hess.En koncert… Læs mere »

Bill Evans 1966 DR…

En fantastisk optagelse med Bill Evans i danmark 1966 Danske Alex Riel på trommer, som gør et fantastisk job. Lyttere har sjældent mulighed for at se musikere i verdensklasse forberede sig til et show. I efteråret 1966 rejste pianisten Bill Evans ( 1929-1980 ) rundt i Europa med sin faste bassist, Eddie Gomez. Den danske trommeslager… Læs mere »