Forsikringsskade vurdering ”uheld & skade”

Er der opstået en skade, så er der her på siden lidt gode råd og vejledning du kan benytte dig af. PianoService DK står selvfølgelig til din rådighed .

Når skaden er sket

PianoService DK har stor erfaring med forsikrings vurderinger og reparation af klaverer. Det er ganske almindeligt, at klaverer bliver beskadiget ved levering, ved naturkatastrofer, herunder store storme, skybrud, lynnedslag, ild, vand, røg, hærværk og mange andre ugunstige forhold. Vi tilbyder rensning, reparation, opfriskning eller komplet renovation, større og mindre reparationer efter behov af beskadigede klaverer.

Hvis dit klaver eller flygel er blevet beskadiget, og du gerne vil konsultere en professionel med hensyn til reparationer, bedes du kontakte os via vores bestillingsformular  og vælg “Forsikrings Vurdering”, eller på tlf. 20707878 ved akutte sager .

PianoService.dk sørger for en hurtig evaluering af klaver/flygel og afhentning af instrumentet i tilfælde af øjeblikkelig handling eller opbevaring. Skadesvurderinger og forsikrings overslag kan også arrangeres. Bestil venligst, hvis vi kan være til tjeneste for dig og dit instrument .


Almindelige piano skader omfatter:

For eksempel :

  • Vand fra overliggende lækager eller brudte rør
  • Brand og røg skader
  • Flytning og skader ved transport
  • Ødelagte klaverben
  • Beskadiget lyre eller bukkede pedaler
  • Overflade skader fra stearinlys eller væsker så som vand fra vaser og ridser
  • Revnet sangbund eller knækket steg

Hvordan er processen i forbindelse med en skade og forsikrings vurdering?

Trin 1.

Stop skaden

Det er vigtigt at få stoppet skaden så hurtig og effektiv som muligt. Det vil efterfølgende have stor betydning for størrelsen af skaden på instrumentet.


Trin 2.

Kontakt dit forsikringsselskab

Kontakt derefter dit forsikringsselskab og oplys om skaden og fortæl dem, at i ønsker at kontakte PianoService DK for vurdering.


Trin 3.

Kontakt PianoService DK

Bestil en skadesvurdering hos PianoService.dk via formularen her.
Efter endt vurdering vil du modtage en skriftlig vurdering fra PianoService DK, som du skal sende til dit forsikringsselskab for godkendelse.


Trin 4.

Godkendelse og udbedring

Efter godkendelse, kontakt da PianoService DK igen for udbedring.
Skaden vil blive udbedret og repareret  af PianoService DK og du vil modtage en faktura som du betaler, som efterfølgende dækkes af dit forsikringen.

Har du
behov for
service?


PianoService.DK sætter en stor ære i, at servicere på et professionelt og personligt plan.
Derfor er det essentielt for os, at du som kunde altid føler dig i trygge hænder.