Restauration “historie & sjæl”

Ældre instrumenter er unikt bygget og har deres egen individuelle charme, personlighed og ydeevne
og træets kvalitet er ofte en af ​​hovedårsagerne til, at et ældre klaver stadig har en værdi.

Det originale instrument

Da instrumentet blev fremstillet, var det anvendte træ allerede lagret i 25 år til 50 år, måske længere, før det overhovedet blev skåret i mindre stykker og brugt i produktionen
Dengang brugte man længere tid på at lade træet vokse naturligt inden fældning. Derefter tørrede man træet ordentligt og på en naturlig måde – i træets eget tempo – uden tørreovne, som mange fabrikanter benytter sig af i dag.

Den oprindelige gode kvalitet af træ og naturlige måde at tørre træet på, er det der giver instrumentet den gode  lyd og resonans.

Instrumenterne stort set bygget udelukkende ved håndkraft og man byggede for at det skulle holde i mange år.Det betyder, at lydkvaliteten i ældre instrumenter oftest er markant bedre og, at de har langt mere sjæl og personlighed.

Restaurering

Overvejer du en restaurering?

Hvis du overvejer, at få dit instrument restaureret eller repareret, så  husk at vores arbejde er kompromisløst hvad angår kvalitet, grundighed og detaljer.

Alle vores ydelser er altid individuelt tilpasset dine ønsker og klaver-specifikke behov. Alt hvad vi gør – hvad enten det er restaurering eller reparation, gøres det altid med ejeren/pianisten for øje og i tankerne. 

Har du behov for
service?


PianoService.DK sætter en stor ære i, at servicere på et professionelt og personligt plan.
Derfor er det essentielt for os, at du som kunde altid føler dig i trygge hænder.