Historien bag om Smith’s PianoService


Smith’s PianoService er et  firma der er bygget på en solid grund af kærlighed og stor passion for musik, samt et ønske om, at yde den bedste service. Det er essentielt for Smith’s PianoService DK, at du som kunden føler dig i trygge hænder..


Hvordan startede det?

Jeg er 2. generations pianotekniker efter min far Sv. Aage (1933-2007), som jeg bla. også stod i mesterlære hos.
Efter endt læretid fik jeg arbejde som pianotekniker, hos det dengang velrenommeret firma , “Bach Klaver & Flygler” i Bredgade i hjertet af København, hvor jeg var i 6 år.
Derefter studeret jeg hos Bösendorfer i Wien samt fik en tæt relation til den gamle værkfører fra Hornung & Møller, Erik Christensen (1925 – 2020).
Erik lærte mig meget om det gamle piano håndværk og i 2002 startede jeg mit eget firma – “Smith’s PianoService” alias “PianoService DK”.
Jeg har aftjent min værnepligt ved Den Kongelige Livgarde , hvor jeg også  efterfølgende blev ansat til at  undervise i musik.
Jeg har desuden en 4 årig musikuddannelse fra “Berklee College Of Music” i Boston USA.


Så længe jeg kan huske, har jeg været nysgerrig på lydens potentiale og dens evne til at inspirere..

Lidt om passion

Jeg er født og opvokset i det Københavnske musikliv, med en far, der i sine unge dage var professionel pianist / musiker, så musik og lyd er for mig ikke kun et arbejde, men en dyb passion som jeg har haft så længe jeg kan huske. Der går, og har aldrig gået en dag uden musik siden jeg var ganske lille.

Ikke kun et arbejde

Jeg er stolt af at have skabt PianoService.DK og en ydelse, som indtil nu har serviceret over 3000 kunder både i Danmark og udlandet.
Bla. Bob Dylan, Sting, Randy Newman, Elaine Elias, Brad Mehldau, Sonny Rollins, Diana Krall, Keith Jarrett, Anne Sofie von Otter, Joshua Redman, Nikolaj Hess, Nikolaj Znaider, Fin Ziegler og mange andre.

Bliv opdateret med gode tilbud via denne mailingliste.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her!

“Livet er for kort til dårlige instrumenter.”

-Mikkel Smith

Der er noget mellem himmel og jord som vi ikke rigtig ved hvad er, men det handler, med garanti, om noget der snakker til vores sjæl. Af samme grund tror jeg, at det akustiske piano stadig lever i bedste velgående og, at alle pianister stadig vælger det akustiske klaver, fremfor El-klaveret, hvis de får valget..


Jeg takker for din interesse for  PianoService.Dk og håber, at denne hjemmeside kan hjælpe dig.